ZDRAVI IN LEPI ZOBJE CELO ŽIVLJENJE


maja   bu  inel 003Lep nasmeh se začne z zdravimi zobmi in dlesnimi. V naši splošni in specialistični protetični ambulanti z zobotehničnim laboratorijem opravljamo zobozdravniške posege, ki so osredotočeni na zdravje in nego vašega nasmeha ter povrnejo vašim zobem trdnost in funkcijo. 

Opravljamo storitve od naprednega čiščenja z najnovejšimi ultrazvočnimi in peskalnimi aparati, do zahtevnih kirurško-implantoloških posegov.maja   bu  inel 053

Da bi bile naše storitve čim kvalitetnejše, se vsako leto najmanj dvakrat udeležimo praktičnih delavnic v tujini, ki nam omogočajo sledenje sodobnim trendom na vseh področjih zobozdravstva. Pri tem se seznanjamo z novimi materiali in tehnikami, s pomočjo katerih izboljšujemo naše storitve.

maja   bu  inel 024

Cilj obravnave je  terapija, ki ustreza funkcionalnim in estetskim potrebam vsakega posameznika. Želimo, da bi bila vaša ustna votlina v celoti in kakovostno oskrbljena ter vaš nasmeh sproščen.

Ker vemo, da je danes čas pomemben dejavnik, se trudimo, da je čakalni čas v čakalnici minimalen in čimbolj prijeten.

Termin obiska prilagodimo individualno, glede na vaše želje. Večino dela opravimo na enem mestu, za specialne primere pa se za vas posebej dogovorimo z izbranimi specialisti.

Za vse storitve nudimo garancijo