ZARADI  PRENOVE, BO ZOBNA AMBULANTA V ČASU MED 29.8 IN 1.9. ZAPRTA. HVALA ZA RAZUMEVANJE. 

EKIPA ZOBOZDRAVSTVA BUŽINEL.

 

ZDRAVI IN LEPI ZOBJE CELO ŽIVLJENJE

 maja   bu  inel 003Lep nasmeh se začne z zdravimi zobmi in dlesnimi. V naši splošni in specialistični protetični ambulanti opravljamo zobozdravniške posege, ki so osredotočeni na zdravje in nego vašega nasmeha in ki povrnejo vašim zobem trdnost ter funkcijo. 

Opravljamo storitve od naprednega čiščenja z najnovejšimi ultrazvočnimi in peskalnimi aparati, do zahtevnih kirurško-implantoloških posegov.maja   bu  inel 053

Da bi bile naše storitve čim kvalitetnejše, se vsako leto najmanj dvakrat udeležimo praktičnih delavnic v tujini, ki nam omogočajo sledenje sodobnim trendom na vseh področjih zobozdravstva. Pri tem se seznanjamo z novimi materiali in tehnikami, s pomočjo katerih izboljšujemo naše storitve.

maja   bu  inel 024

Cilj obravnave je  terapija, ki ustreza funkcionalnim in estetskim potrebam vsakega posameznika. Želimo, da bi bila vaša ustna votlina v celoti in kakovostno oskrbljena ter vaš nasmeh sproščen.

Ker vemo, da je danes čas pomemben dejavnik, se trudimo, da je čakalni čas v čakalnici minimalen in čimbolj prijeten.

Termin obiska prilagodimo individualno, glede na vaše želje. Večino dela opravimo na enem mestu, za specialne primere pa se za vas posebej dogovorimo z izbranimi specialisti.

Za vse storitve nudimo garancijo