Kdo smo

Domov > Kdo smo

Zobozdravstvo Bužinel

Zobozdravstvo Bužinel je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1998, ko je Zmago Bužinel na današnji lokaciji odprl zasebni zobotehnični laboratorij. Samo podjetje posluje od leta 2004 z odprtjem prve ordinacije, kateri je sledilo odprtje še druge ordinacije v letu 2013. Od enega zaposlenega se je v tem času podjetje okrepilo na ekipo šestih strokovnjakov. Vodilo podjetja je, da lahko samo z vlaganjem v znanje zadovoljimo naše strokovne zahteve in posledično ponudimo pacientu najboljše storitve, kar vsem skupaj prinaša osebno zadovoljstvo.

Ordinacija

Obe ordinaciji sta opremljeni po sodobnih načelih in standardih. Delo opravljamo na novejših zobozdravniških stolih nemških proizvajalcev. Uporabljamo najnovejše aparature in pripomočke, ki omogočajo natančno, minimalno invazivno in zelo kakovostno delo. Najnovejša pridobitev ambulante je laser, s pomočjo katerega so posegi na mehkih predelih praktično neboleči in celjenje še hitrejše. Zaradi pogostejše potrebe po obravnavi težav z obzobnimi tkivi (parodontalna bolezen) smo se odločili, da ordinacijo obogatimo tudi z digitalno parodontalno sondo, ki nam omogoča praktično nebolečo diagnostiko parodontalnega stanja. Zelo nam je pomembna odlična higiena in preprečevanje prenosa okužb v zobnih ambulantah, zato smo ob obnovitvi poskrbeli, da so prostori za dezinfekcijo in sterilizacijo popolnoma ločeni od ordinacijskih prostorov.

Laboratorij

Poleg vseh klasičnih storitev, ki jih zobni laboratorij ponuja (prevleke, mostički, totalne in delne proteze, implantati), smo pred dvema letoma stopili v svet digitalnega zobozdravstva, ki nam s pomočjo vrhunskih skenerjev in softverja omogoča izdelavo izredno natančnih rezkanih in 3D printanih protetičnih konstrukcij.